Apteekki-sovellukseen käytettävyysparannuksia

Olemme päivittäneet Apteekki-sovellusta asiakaspalautteen perusteella entistä paremmaksi. Arvostamme kaikkea saamaamme palautetta ja käsittelemme kaikki meille saapuneet kehitysehdotukset yhdessä tiimimme kanssa. Uusi sovellus on ladattavissa Applen App Storesta ja Googlen Play Storesta suurimmalla osalla käyttäjiä jo tänään.

Ei enää rekisteröitymistä ennen apteekin tuotteiden katselua

Apteekki-sovelluksen käynnistämisen jälkeen asiakas pääsee nyt tutustumaan apteekkikohtaisiin tuotevalikoimiin ja hintoihin ilman rekisteröitymistä ja kirjautumista palveluun sisälle. Haluamme tällä helpottaa palvelun käyttöä, hintojen vertailua ja asiakkaan mahdollisuutta vaikuttaa ostopäätökseen entistä tietoisempana vaihtoehdoista.

Reseptilääkkeiden tilaaminen ja pankkien tunnistautuminen

Päivitimme sovellukseen täyden tuen reseptilääkkeiden tilaamista varten.

Reseptilääkkeitä tilattaessa asiakkaan tulee olla tunnistautunut ns. vahvalla tunnistautumisella. Apteekki-sovelluksessa tämä hoidetaan pankkien TUPAS-palvelun avulla ja tunnistautuminen täytyy tehdä vain kerran. Jos käyttäjä on tunnistautunut apteekin verkkokaupassa jo aikaisemmin, tätä tunnistautumista ei tarvitse tehdä sovelluksessa uudelleen.

Reseptilääkkeiden tilaaminen vaatii myös tilauksen manuaalista käsittelyä apteekin päässä, josta syystä asiakkaan tekemää tilausta ei veloiteta suoraan ostostapahtuman yhteydessä, vaan vasta sitten, kun apteekissa reseptilääkkeiden hinnat on laskettu vastaamaan asiakkaan todellista ostohintaa Kela-korvausten jälkeen. Reseptilääketilauksen asettamisen jälkeen apteekki on yhteydessä asiakkaaseen varmistaakseen oikeiden lääkkeiden toimituksen, tilauksen lopullisen hinnan ja asiakkaan hyväksynnän sekä antaa asiakkaalle lääkeneuvontaa, kuten apteekissakin.

Uusia päivityksiä tulossa

Julkaisemme loppuvuoden aikana uusia ominaisuuksia järjestelmään suunnitelmamme mukaisesti ja uusia versioita on tulossa tiuhaan tahtiin loppuvuoden aikana. Pyydämme kaikilta asiakkailtamme palautetta palvelusta kehittääksemme sitä entistä kätevämmäksi tavaksi asioida apteekissa.